Κυριακή 10 Μαΐου 2020

Θα λειτουργήσει ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος στην Αγία Παρασκευή;



Το έλαβα από την πολύ δραστήρια και με σημαντική προσφορά στον Πολιτισμό της πόλης μας Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής . Προσυπογράφω και αναδημοσιεύω:

"Μαζί ξεκινάμε πάλι!
Μετά από δύο δύσκολους μήνες η ανάγκη για επαφή με την 7η τέχνη και ψυχαγωγία που προσφέρει ο δημοφιλής θερινός δημοτικός κινηματογράφος τα καλοκαιρινά βράδια γίνεται ακόμη πιο επιτακτική.
Ζητούμε από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής να λειτουργήσει και φέτος ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Θανάσης Βέγγος» για το δίμηνο Ιούλιος- Αύγουστος, με εφαρμογή των μέτρων προστασίας και αποστάσεων, όπως ορίζει η απόφαση της κυβέρνησης για την από 1ης Ιουνίου λειτουργία όλων των κινηματογράφων της χώρας, με 40% πληρότητα (περίπου 80 άτομα ανά προβολή), μέτρα προστασίας και αποστάσεις, επιπλέον με περιορισμό των εισόδων και κάρτα προτεραιότητας.
Η Κινηματογραφική Λέσχη προσφέρεται να συνδράμει στην ενημέρωση των κινηματογραφόφιλων για τα μέτρα και τον τρόπο λειτουργίας του δημοτικού κινηματογράφου της πόλης μας.
Ας μην στερήσει ο Δήμος μας αυτήν την χαρά από μεγάλο τμήμα των δημοτών και των οικογενειών τους."

Σχόλιο δικό μου. Ελπίζω ο θλιβερός δήμαρχος κύριος Ζορμπάς που έχει καταφέρει να εκτεθεί ο ίδιος και να εκθέσει και την πόλη μας στο Πανελλήνιο να πάρει και μια σωστή απόφαση.
Εκτός αν μας πει ότι η παρακολούθηση ποιοτικών κινηματογραφικών ταινιών οδηγεί στη ...χρήση ναρκωτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου