Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Λέσχη αφήγησης Μυθολόγιο για 3η συνεχόμενη χρονιά!Την δεύτερη Τρίτη κάθε μήνα η Στε.Π.Πα Μυθολόγιο σας προσκαλεί στη Λέσχη Αφήγησης.

Η λέσχη αφήγησης είναι ανοιχτή σε όλους,σε όποιον θέλει ν'ακούσει ή να πει μια ιστορία,ένα τραγούδι ή ένα ψέμα!
Ελάτε να μοιραστούμε ιστορίες, ιστορίες όλων των ειδών.
Μπορεί να είναι ένα παραδοσιακό παραμύθι, μία βιωματική ιστορία, ένας θρύλος, ένα ποίημα, ένα τραγούδι, μυθοπλασία ή ακόμη και ανέκδοτο!
Και πριν αρχίσουν τα λόγια να πετάνε και σε κόσμους να δίνουν μορφή, παιχνίδια με λέξεις και εικόνες θα παίξουμε όλοι μαζί.

"Γιατί τα λόγια είναι πράξεις, για να κολυμπήσουμε στον ωκεανό των ιστοριών, να περπατήσουμε σε μυθικά μονοπάτια, να συνομιλήσουμε με δράκους και ήρωες, ταξιδιώτες,ζητιάνους και εταίρες, βασίλισσες, θεούς, πλάσματα της γης και του αέρα, για να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον..."Τόπος: Άλικο (όροφος), Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή (κοντά στο μετρό Μοναστηράκι)
Το Άλικο είναι ένα ιδιαίτερο καφέ και μουσική σκηνή και στον επάνω όροφο φιλοξενεί πολιτιστικές δράσεις.
http://aliko-cafe.gr

"Γιατί τα λόγια είναι πράξεις, για να κολυμπήσουμε στον ωκεανό των ιστοριών, να περπατήσουμε σε μυθικά μονοπάτια, να συνομιλήσουμε με δράκους και ήρωες, ταξιδιώτες,ζητιάνους και εταίρες, βασίλισσες, θεούς, πλάσματα της γης και του αέρα, για να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον..."


Στέγη Προφορικότητας και Παράδοσης (Στέ.Π.Πα.) "Μυθολόγιο"
Τηλ.+30 6980803428 / +30 6974598242
mythologion@gmail.com
mythologion.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου