Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ο Τυροκοφτερός ταξιδεύει στα Τρίκαλα

 
 
Μετά την Έδεσσα και τη βόλτα στη Κουζίνα των αρχαίων Ελλήνων με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, η βραβευμένη από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φωτεινή Κωνσταντοπούλου, επισκέπτεται τα Τρίκαλα, όπου θα παρουσιάσει -ποιόν άλλο;- τον διάσημο "Τυροκοφτερό" της (Ελληνοεκδοτική) το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο cafe TIFO BE TWINS  (Ασκληπιού 14).

Χαιρετισμό θα απευθύνει η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρίνα Μπαλτά.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος και Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας Σταύρος Πλουμιστός, ενώ η οικονομολόγος και σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Κάλλη Παπαδογιάννη θα μιλήσει για τη σημασία του παιδικού βιβλίου στη σωστή ψυχική ανάπτυξη των παιδιών.

Την παρουσίαση θα πλαισιώνουν δραστηριότητες από τη συγγραφέα και την εμψυχώτρια Βίκυ Ιακωβάκη.

Η ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΑΡΙΣΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε. θα διανείμει προιόντα στους μικρούς μας φίλους!


Ο Τυροκοφτερός είναι ένα πανέξυπνο, νοστιμότατο και κατακίτρινο τριγωνάκι τυρί,  που σε ενημερώνει για ολόκληρη τη διαδικασία της γέννησής του, εχμμ, της παραγωγής του ήθελα να γράψω! Ένας σύγχρονος τρόπος να μάθεις την ιστορία, την χρησιμότητα του τυριού, συνταγές, συμβουλές και παιχνίδια.  Απολαυστικότατο όσο και μια φέτα τυρί με πανέξυπνους διαλόγους, μεγάλη φαντασία και ροή που δεν κομπιάζει πουθενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου