Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής στη Λέρο

 



Eκδρομή και σεμινάριο δημιουργικής γραφής στη «Μάλτα του Αιγαίου» Ιούνιος 2022

 Οι εκδόσεις “Κηφισιά” σε συνεργασία με τους συγγραφείς Κώστα Στοφόρο, Άννα Βασιλειάδη και Έρικα Αθανασίου, καθώς και με λογοτέχνες από τη Λέρο  διοργανώνουν ένα μοναδικό πενθήμερο στη «Μάλτα του Αιγαίου», την ξεχωριστή Λέρο.

Ένα ταξίδι ανακάλυψης και δημιουργικής γραφής. Θάλασσα, ήλιος, χρώματα, αρχιτεκτονική, παραδόσεις, γεύσεις και αρώματα σε έναν μοναδικό συνδυασμό.  Η γνώση και η εμπειρία μετατρέπονται σε δημιουργία.

Η Λέρος είναι ιδανική για όσους ψάχνουν έναν μικρό αλλά φιλόξενο παράδεισο χαλάρωσης κι αναζωογόνησης. Ένα νησί με πλούσια ιστορία, κάστρα,  υπέροχες παραλίες, παραδοσιακό χαρακτήρα και ήρεμους ρυθμούς ζωής.

Κοντά στη θάλασσα, στο χτισμένο αμφιθεατρικά στον κόλπο του Κριθωνίου,  ξενοδοχείο, Crithoni’s Paradise Hotel, στην πέργκολα, δίπλα στην πισίνα, θα διεξάγεται το Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής «Ταξίδι και μυθοπλασία».



Οι εμπειρίες του ταξιδιού θα δώσουν την έμπνευση, μέσω βιωματικών εργαστηρίων, ώστε να μεταβληθούν σε διηγήματα με κεντρικό πυρήνα “Το ταξίδι”.   Στόχος τα διηγήματα να κυκλοφορήσουν σε συλλογική έκδοση.

Στη διάρκεια της εκδρομής, μέσω συμμετοχής σε εκδηλώσεων, θα γίνει γνωριμία με λογοτέχνες από τη Λέρο, καθώς και με το έργο συγγραφέων που έχουν γράψει για τη Λέρο αλλά και με τη μουσική παράδοση του νησιού.

Θα πραγματοποιηθεί ιστορικός γύρος του νησιού, εκδρομές σε παραλίες αλλά και γαστρονομικός περίπατος, που θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να μαγειρέψουν μαζί με τοπικούς σεφ και ζαχαροπλάστες.

Στόχος ένα αξέχαστο τετραήμερο, γεμάτο εντυπώσεις, γνωριμίες, δημιουργία.

  Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια: 24 έως 27/6

Κράτηση θέσεων, δηλώνοντας την πρόθεσή σας, το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο mail kifisianews265@gmail.com ή  συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο link

https://docs.google.com/forms/d/1NxXzK-PvzStwXlNYLLjxyi2AH7PIn_U4o82ifMkGdA4/edit

Απαραίτητη η προπληρωμή μέχρι τις 10 Μαΐου, στον λογαριασμό της Alpha Bank, Ι. Γρηγοράκος & Σία Ο.Ε.  GR 72 0140 3420 3420 0232 0003 189

Επικοινωνία: Κώστας Στοφόρος 6938 713290,  εκδόσεις «Κηφισιά» 210 8011590

Κόστος Συμμετοχής: 358 ευρώ

Περιλαμβάνει:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • Διαμονή με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο στο Crithoni’s Paradise  https://www.crithonisparadisehotel.com/  (η επιβάρυνση για μονόκλινο είναι 20 ευρώ/ βραδιά)
  • Μεταφορές κατά την άφιξη και αναχώρηση στη Λέρο
  • Δυο μετακινήσεις σε παραλία για μπάνιο
  • Εκδρομή/ γύρο του νησιού
  • Συμμετοχή στα σεμινάρια, φάκελο σεμιναρίου, βεβαίωση συμμετοχής

Μεμονωμένοι: Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μόνο το Σεμινάριο το κόστος είναι 40 ευρώ. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο link:

https://www.kifisianews.gr/anakalyptontas-th-lero/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου