Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Διαβάζω για τους άλλους στο Ζάππειο

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.


Από τις 3 έως τις 7 Οκτωβρίου 2018, το Διαβάζω για τους άλλους θα βρίσκεται στο Ζάππειο Μέγαρο, στο πλαίσιο συμμετοχής του στην Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου / Δήμος Αθηναίων. Εκεί, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εθελοντές θα μπορούν να ηχογραφούν αποσπάσματα αμερικανικής λογοτεχνίας. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για το έργο του οργανισμού, να εγγραφεί ως εθελοντής και να βιώσει την εμπειρία της ηχογράφησης ενός ακουστικού βιβλίου.
Αν θέλετε να ενημερωθείτε, να διαβάσετε και να ηχογραφήσετε ή να εγγραφείτε ως εθελοντές του Διαβάζω για τους άλλους σας περιμένουμε!

Το Διαβάζω για τους Άλλους συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου με δράσεις που υλοποιούνται με την υποστήριξη της U.S. EMBASSY ATHENS στην Ελλάδα και του Ιδρύματος ΤΙΜΑ.

-Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 5- 9 μμ
-Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 5- 9 μμ
-Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 1- 9 μμ
-Σάββατο 6 Οκτωβρίου 1-8 μμ
-Κυριακή 7 Οκτωβρίου 1-6 μμ

Το εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό Δίκτυο Διαβάζω για τους Άλλους αποτελεί μια ομάδα εθελοντών που στόχο έχει να διαβάζει σε ανθρώπους που δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους. Αυτοί είναι άνθρωποι με προβλήματα όρασης, μη βλέποντες, άνθρωποι που αδυνατούν να κρατήσουν βιβλίο στα χέρια τους, ηλικιωμένοι σε γηροκομεία, παιδάκια σε ιδρύματα ή αναλφάβητοι φυλακισμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου