Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Κώστας Ανδρέου - Live Ambient



Κώστας Ανδρέου - Live Ambient - Παρασκευή 19 και 26 Οκτωβρίου στο Θέατρο Φούρνος


Ο μουσικός Κώστας Ανδρέου θα παρουσιάσει τη σόλο συναυλία οργανικής μουσικής Live Ambient στο Θέατρο Φούρνος (Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα) την Παρασκευή 19 και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 στις 21:00.

Το Live Ambient είναι ένα νυχτερινό ταξίδι πάνω σε χάρτες ήχων με ποικίλες επιλογές διαδρομών.

Με συνδημιουργό το άταστο ηλεκτρικό μπάσο του, ο Κώστας Ανδρέου δημιουργεί ανάγλυφες εικόνες και φαντασιακούς κόσμους που παράγονται απευθείας από το όργανο και γεννιούνται εκείνη τη στιγμή χωρίς να υπάρχει τίποτε προηχογραφημένο.

Η ποιότητα του ήχου του και οι ατμόσφαιρες που δημιουργούν οι οργανικοί συνδυασμοί των συνθέσεών του αφήνουν τον ακροατή να απολαύσει ένα ήσυχο ταξίδεμα σε κόσμους όπου μπορείς να αντιληφθείς το μέγεθος και της πιο μικρής μετατροπής.

Η ακρίβεια με την οποία συνδέει επίπεδα ήχων και συναισθημάτων και η ευαισθησία με την οποία εναρμονίζει υπόγειους ήχους κάνουν το Live Ambient μια μουσική παράσταση ξεχωριστής θεατρικότητας.

Κώστας Ανδρέου: άταστο ηλεκτρικό μπάσο, ηλεκτρονικά

Σχεδιασμός φωτισμών: Μελίνα Μάσχα

Ημερομηνίες

Παρασκευή 19 και Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018
Ώρα: 21:00

Εισιτήρια

7€

Κρατήσεις

Για να κάνετε κράτηση τηλεφωνείστε στον αριθμό: 6942090906 ή στείλτε SMS με το ονοματεπώνυμο στο οποίο θέλετε να γίνει η κράτηση και τον αριθμό θέσεων. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση στο τηλέφωνο ταμείου του θεάτρου: 2106460748

Χώρος

Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα 114 72


Ιστοσελίδα της συναυλίας: https://www.costasandreou.com/live-ambient-synaylia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου